Devam eden

Tecrübeler Işığında Bilgi Güvenliği Temelleri Eğitimi

Online

  Eğitim Hakkında: Bilgi Güvenliği Temelleri eğitimimiz; hali hazırda güvenlik sektöründe çalışmayan fakat görevi gereği bu domaini daha iyi anlamak veya güvenlik alanına geçiş yapmak isteyen profesyonellere yönelik tasarlanmıştır. Eğitimde sadece kitabi bilgiler tartışılmayacak, sektörde güvenlik yönetişimi alanında aktif çalışan eğitmenlerimizin tecrübeleri ışığında deneyim paylaşım odaklı gerçekleştirilecektir. Eğitimin amaçlarından en önemlisi, bütüncül güvenlik yaklaşımının oluşturularak

COBIT Foundation Hazırlık Eğitimi

Online

COBIT Foundation Hazırlık Eğitimi online sunulacaktır. Konular ISACA tarafından sağlanan, İngilizce sunumlar üzerinden Türkçe anlatılacaktır. Katılım Ücreti: ISACA Üyesi için 5.400 TL + KDV (%18) ISACA Üyesi Olmayan için 6.000 TL + KDV (%18)   Siz de eğitimdeki yerinizi almak isterseniz eğitim talebinizi bize iletebilirsiniz. Eğitim Talep Formu En uygun zamanda size ulaşılacaktır. Kurallar :

COBIT Foundation Hazırlık Eğitimi

Online

COBIT Foundation Hazırlık Eğitimi online sunulacaktır. Konular ISACA tarafından sağlanan, İngilizce sunumlar üzerinden Türkçe anlatılacaktır. Katılım Ücreti: ISACA Üyesi için 7.000 TL + KDV (%18) ISACA Üyesi Olmayan için 7.700 TL + KDV (%18)   Siz de eğitimdeki yerinizi almak isterseniz eğitim talebinizi bize iletebilirsiniz. Eğitim Talep Formu En uygun zamanda size ulaşılacaktır. Kurallar :