Devam eden

Türkiye Bankalar Birliği CISA Hazırlık Eğitimi – Grup 2

Online

  CISA Hazırlık Eğitimi online sunulacaktır. Eğitimler; ISACA tarafından hazırlanan, İngilizce sunumlar üzerinden Türkçe, ISACA tarafından akredite edilmiş eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilecektir. Katılım Ücreti: Türkiye Bankalar Birliği tarafından resmi yazı ile Bankalar ile paylaşılmıştır. Domain 1: 06-07 Aralık 09:30-12:30 Domain 2: 08-09 Aralık 09:30-12:30 Domain 3: 10-11 Aralık 09:30-12:30 Domain 4: 13-14 Aralık 09:30-12:30 Domain 5:

CISM Hazırlık Eğitimi

Online

    CISM Hazırlık Eğitimi online sunulacaktır.  ***** ISACA tarafından sunulan Sertifikalı Bilgi Güvenliği Yöneticisi (CISM) bilgi güvenliği yönetişimi, program geliştirme ve yönetimi, olay yönetimi ve risk yönetimi alanlarındaki tecrübenizi belgelendirmektedir. CISM sertifikası ile kariyerinizi teknik seviyeden yönetim seviyesine taşıyabilirsiniz. ISACA’s Certified Information Security Manager (CISM) certification is for those with technical expertise and experience

Güvenlik İhlalleri Kaynakli KVKK Kararlari

    Etkinliğe katılmak için tıklayınız. (10 dakika önce aktif olacaktır.) Privacy Nights Serisinin Bir Diğer Etkinliğinde Güvenlik İhlalleri nedeniyle son dönemde verilen KVKK Kararları ayrıntıları ile masaya yatırılacaktır. ISACA Istanbul Privacy Lideri Ercüment Arı moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliğimizde konuklarımız Av. M Hakan Eriş ve Av. Kübra İslamoğlu Bayer. Konuklar: Av. M Hakan Eriş, Öğretim Görevlisi: