Ana Sayfa | Site Haritası | Bize Ulaşın
12.04.2012
Nisan 2012 Bilgi Güvenliği Yönetiminde Olmazsa Olmazlar
26 Nisan 2012 Perşembe günü saat 19:00'da "Bilgi Güvenliği Yönetiminde Olmazsa Olmazlar? konulu eventimiz olacaktır.
Devamını oku
16.03.2012
CISA ve CISM Eğitimleri
ISACA tarafından CISA ve CISM sınav kayıt tarihi 20 Nisana kadar uzatıldığından dolayı Sınava hazırlık eğitimşerimizin erken kayıt avantajı, 20 Nisan 2012'ye kadar uzatılmıştır. Eğitimlerimiz, Murat Lostar ve Kaya Kazmirci tarafından verilecektir.
Devamını oku
05.03.2012
Bring Your Own Device-Risks & Rewards
15 Mart 2012- kişisel cihazların, iş networkünde kullanımından kaynaklanan riskler ve getirileri (Bring Your Own Device-Risks&Rewards) konusu tartışmaya açılacak, çeşitli sektörlerde görev yapan konuşmacılarımız değerlendirmelerini bizlerle paylaşacaktır.
Devamını oku
24.02.2012
III Bilgi Teknolojileri Yonetisim ve Denetim Konferansi
III Bilgi Teknolojileri Yonetisim ve Denetim Konferansi 1-2 Mart 2012 İstanbul Milli Reasürans Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. 14 CPE Kazanacaksınız.
Devamını oku
Takvim detayı |
CISA Sınavına Hazırlık İstanbul Eğitimi

Teknoloji Bilişim Yönetim ve Denetim Enstitüsü Derneği

 CISA Sınavı Hazırlık İstanbul Eğitimi

 Değerli CISA adayları,

 "Sertifikalı Bilgi Sistemleri Denetçisi" (Certified Information Systems Auditor - CISA), denetim mesleğinde ülkemizde ve dünyada en çok bilinen ve kabul gören sertifikalar arasında yer almaktadır. Teknoloji Bilişim Yönetim ve Denetim Enstitüsü Derneği olarak hedeflerimizden biri, CISA sertifikasyonunun ülkemizde daha fazla meslektaşımız tarafından elde edilmesine yardımcı olmaktır. Bu vesile ile İstanbul’da düzenleyeceğimiz CISA Sınavı Hazırlık Semineri’nin detaylarını sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duymaktayız.

 Seminer, aşağıda belirtilen tarihlerde, iki hafta içerisinde toplam altı günde gerçekleştirilecektir. CISA sınavı konu başlıklarından her biri konusunda deneyimli ve sertifikalı eğitmenler tarafından anlatılacaktır. Toplam altı günlük eğitimin beş günü CISA konu başlıklarına, son gün ise 100 soruluk CISA deneme sınavına ve soruların cevaplanmasına ayrılmıştır.

 Programa kaydolmak ve katılmak için CISA sınavına kayıt şartı aranmamaktadır. Konu ile ilgili mesleki bilgisini arttırmayı hedefleyen veya ileri dönemlerde CISA sınavına girmeyi şimdiden planlayan kişilerce de katılım mümkündür. 

 Seminer tarihleri:

 1. Hafta: 26-27-28 Kasım 2010 (Cuma/Cts/Paz) - Chapter 1-2-3-4

2. Hafta: 3-4-5 Aralık 2010 (Cuma/Cts/Paz) - Chapter 5-6-Deneme sınavı

 Yer:

 Seminer, ODTÜ Mezunlar Derneği ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olup, ilgili günlere ilişkin kesin lokasyon bilgisi daha sonra iletilecektir. Seminerler 9:30-17:30 saatleri arasında yapılacaktır.

 Seminer ücreti:

 Dernek üyeleri için tüm program: 900 TL

Dernek üyesi olmayanlar için tüm program: 1.200 TL

 Seminer ücretine öğle yemeği, kahve ve kurabiye servisi dahildir. Seminere kayıt için ekteki formun doldurulmasını rica ederiz. 

Kayıt Formu

 

Ad-Soyad:

 

 

Kayıt Tarihi:

 

TC Kimlik No:

 

E-posta

Adresi:

 

Telefon:

 

 

Cep Telefonu:

 

Adres:

 

 

 

Faks:

 

 

Seminer ücretinin firmanız tarafından ödenecek olması durumunda aşağıdaki bilgilerin de verilmesini rica ederiz:

 

Firma:

 

 

Vergi dairesi:

 

Adres:

 

Vergi no:

 

Telefon:

 

 

Faks:

 

 

Kayıt Formlarının Gönderilmesi:

emre.besli@isaca-istanbul.org veya mustafa.gulmus@isaca-istanbul.org adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

Kayıt formunun derneğimize ulaşmasının ardından, gönderilecek banka hesap numarasına ödemenin yapılması gerekmektedir.

 

 Hesap bilgileri:

Teknoloji Bilişim Yönetim ve Denetim Enstitüsü Derneği

Garanti Bankası  Elmadağ Şubesi

Şube kodu        : 234

Hesap no        : 6297601

IBAN                : TR52 0006 2000 2340 0006 297601