|
Toplanti Bilgileri: Konusmacimiz: Sn. Ahmet Türkay Varlı, BDDK Bilgi Yönetimi Daire Başkanı Toplanti tarihi: 25 Mayıs 2011, Çarşamba Toplanti saati: 19:00 Toplanti yeri: Avea Macka Ofisi, Konferans Salonu
Toplantı Açık Adresi: Avea Iletişim Hizmetleri A.Ş. Abdi Ipekçi Caddesi No. 75, Maçka, Istanbul
ISACA-Istanbul Chapter'inin duzenlemekte oldugu aylik toplantilar, 25 Mayıs 2011 Çarşamba gunu saat 19:00'da Avea ev sahipliginde, Maçka'da yer alan Genel Müdürlük binasında gerceklestirilecek olan toplantiyla devam edecektir. BDDK Bilgi Yönetimi Daire Başkanı Sn. Ahmet Türkay Varlı konusmacimiz olacak, BDDK'nın Bankalardaki Bilgi Sistemleri'ne yönelik yaklaşımları kapsamında katılımcılarımız tarafından iletilen soruları cevaplayacaktır. Soruların katılımcılar tarafından başvuru mailinde tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
ISACA Istanbul Chapter'i Bilgi Teknolojileri’nin Denetimi ve Kurumsal Yonetimi ile ilgili faaliyet gostermekte olup, oncelikli amacini organizasyonlarin yapisi icerisinde gittikce daha onemli bir hale gelmeye baslayan bilisim teknolojilerinin denetlenmesine yonelik merkezi bir bilgi kaynagi ve kilavuz olusturmak olarak belirlemistir. Bu kapsamda aylik toplantilar ve egitimler duzenlenmekte, kaynak paylasimi ve profesyonel baglantilar olusturma konularinda uyelere destek olunmaktadir.
Toplantiya kayit icin kayit@isaca-istanbul.org adresine en gec 20 Mayıs Cuma aksamina kadar email gondermeniz yeterlidir. Katılımcı sayımız sınırlı tutulacağı için kesinleşecek katılım listelerinde başvuru tarihleri göz önüne alınacaktır. Toplantiya katilim ucretsizdir ve toplantiya katilim CISA, CISM, CGEIT sertifika sahipleri icin 1,5 CPE degerindedir.
|